SalonApriori

За Нас

 Истинската красота идва от вътре, но с професионалната грижа на Apriori, тя се показва в целия си блясък! В сърцето на първият сертифициран био салон в Бургас “Apriori” е заложено дълбокото уважение към мъдростта на природата. Най-чистите растителни съставки, минерали и елексири дават шанса да поддържаме състоянието на нашите клиенти в пълна хармония и баланс! Интензивни комплексни програми базирани на диагностика помагат да дадем на клиентите наслаждение на тяло без целулит и излишни мазнини, естествено красива коса, перфектен, изискан и най-важното за нас – безопасен маникюр и педикюр, здраво тяло, невероятен поглед и излъчване благодарение на процедурите ни: оформяне и боядисване на вежди, ламиниране на вежди и мигли, миглопластика и перманентен грим!

Екип

Оля

Фризьор
ВИЖ

Марина

Фризьор
ВИЖ

Анна

Администратор
ВИЖ

Анжелика

Администратор
ВИЖ

Евгения

Козметик
ВИЖ

Кристина

Маникюрист
ВИЖ

Росица

Маникюрист
ВИЖ

Кира

Дерматолог
ВИЖ

Олег

Масажист
ВИЖ

Оля

Масажист
ВИЖ
Scroll to Top

Олга

собственик на Apriori / Фризьор

Оля е професионален фризьор от премиум класа с богат международен опит. Тя е един от първите коафьори в Бургас, които налагат еко идеята като общодостъпна услуга в салоните за красота. 35 години след старта на своя професионалния път, Олга е преминала стотици обучения и семинари в Естония, Русия, Италия, Швейцария, Германия и Франция. Преди откриването на нашия салон, а и през първите години от създаването му, Оля преминава и начални степени на курсове като например: перманентен грим, маникюр, грим, за козметик, административна работа и мениджмънт.  

Марина

Фризьор

През 2019 година завършва курс “универсален фризьор” в Донецк, а малко по-късно завършва курс за специализация “Барбер”, като веднага започва работа по специалността. През 2021 година, Марина идва в Бургас и завършва повишаващ квалификацията курс за универсалните услуги във фризьорството и след няколко месеца практика, започва работа в салон Apriori!

Анна

Администратор

Завършва университет по педагогика и психология в Омск. След това завършва технически университет със специалност включваща реклама и дизайн. Последната завършена специалност на Анна е по задълбочено обучение по обработване на професионални снимки. ⠀ От 2008 година, работи в сферата на любовта и семейството, а именно като водещ на сватби и водещ на ритуали и обреди в ритуалната зала.

Анжелика

Администратор / Мениджър

Завършва Академия на народната икономика при правителство на руската федерация със специалност мениджмънт през 2002 година.

Има управленчески опит в ресторантьорския бизнес 15 години в Москва, като през това време получава множество награди за управлението на ресторантите, в които работи.

Евгения

Козметик

Професионалист в сферата на епилация със захарна паста – шугаринг от 2017 година. Завършила обучение от представител на унгарският бранд Pandhy’s. ⠀ Професионалист в сферата на миглопластиката от 2017 година. През 2019 година преминава обучение за повишаване на квалификацията при София Янопулова в няколко направления: “Вътрешни ъгли”, “Моделиране на погледа – индивидуален избор на ефект спрямо формата на окото” и “Ефекти, плавност и подреденост”! Професионалист в сферата на ламиниране на мигли и вежди с право за обучаване от 2021 година.

Кристина

Маникюрист

Завършва специализация по маникюр, педикюр и ноктопластика през 2007 година в Пловдив. През година, Кристина завършва курс за повишаване на квалификацията при Олга Скорица, а през 2022 година е наградена от Kodi Professional зя успешно преминат курс и изпит.

Росица

Маникюрист

Започва своят професионален път през 2019 година, като стартира обучение при Олга Скорица в Бургас. С отличен 6.00 завършва и получава свидетелство за професионална квалификация в специалност маникюр, педикюр, ноктопластика. През ноември 2020 година преминава курс за повишаване на квалификацията в Kodi Professional, а през 2022 година завършва надграждащ курс при Виктория Дончева.

Кира

Дерматолог / Козметик

Завършва Медицинския университет в гр.Астана, Казахстан през 1997 година. През 2007 година завършва професионална подготовка по дерматовенерология, а през 2013 година преминва през професионална подготовка по козметология в ГБУЗ МО МОНИКИ. През 2022, Кира завършва квалификация в ЦПО “Дермика Естетика” в София. Преминава през обучения на базата на брандовете: Ипсен Фарма САС ( Франция), Q-med estetic (Швеция), Мерц Фарма (Германия), Allergan (САЩ), Валлекс М (Швеция), Филорга (Франция), Martinex (Русия), Holy Land (Израел).

Олег

Масажист / Терапевт

Практикуващ лекар иглорефлексотерапевт, специалист по точков масаж ТуйНа, невролог. ⠀ През 2017 година завършва Шанхайски университет по традиционна китайска медицина и преминава през клинична ординатура в Московски областен научно-изследователски клиничен институт. ⠀ В основата на работата му са проблемите с опорно-двигателната система (болки във врата, гърба и кръста), хронична умора, главоболия, рехабилитация след инсулт, травми и Ковид-19.

Олга

Масажист

През 2015 година преминава обучение за начален курс по козметология в Бургас. През 2016 година заминава за няколко месеца на обучение в Москва, където минава специализация в Училище за масажни техники на Елена Носовска, като набляга най-вече върху повишаване на квалификация в техниките на линфодренажен масаж. По същото време се обучава и на букален масаж при А. Мартънова. Малко по-късно, Олга започва обучение на тема “Масаж против купероза” в Санкт Петербург. През 2018 година тя специализира в нова насока – кинезиотейпинг, след което следва обучение за ароматерапия и обучение за миофасциален масаж на лицето в Москва.